Meldingspunt voor lesgevers, medewerkers, bestuurders

 

Meldingspunt voor lesgevers... Heb je zelf heel wat te vertellen en een bagage aan kennis die je wenst te delen met onze cursisten, dan horen we dat graag. Het Dakhuus is immers continu op zoek naar nieuwe lesgevers en thema's. Enthousiasme en deskundigheid in het gekozen thema staan daarbij centraal, terwijl diploma’s van minder belang zijn.

Meldingspunt voor medewerkers... Heb je nog enkele uurtjes vrij en wens je die te vullen met vrijwilligerswerk, wij kunnen vaak een helpende hand gebruiken. Laat ons even weten of je administratief of ander werk kan doen en op welke momenten van de week, dagen en uren, dat je dit eventueel zou willen doen.

Zin om mee te besturen..., laat het ons zeker weten!  De Algemene Vergadering en het Bestuur bepalen het beleid in het Dakhuus.

 

Meld je aan via onderstaand formulier:

 

Vul alle verplichte velden in aub *!
Waar kan je lesgeven
 
 
 
 

 

 

Wat doen wij met uw persoonlijke gegevens (GDPR-richtlijn)?
Wie inschrijft, naar een folder vraagt, of gewoon in contact komt met onze organisatie, geeft geheel vrijwillig allerhande persoonsgegevens op. ’t Dakhuus neemt deze informatie op in een databank, die enkel en alleen door haar vaste medewerkers wordt ingebracht, gewijzigd en geraadpleegd. Elkeen kan vragen of zij/hij is opgenomen in de databank. U kan ook vragen data aan te passen, te schrappen of geheel verwijderd te worden. Meer info over ons privacybeleid, klik hier.